Det er umulig å finansiere alt med skatter og avgifter, og Solvik gir gratis råd til Spillavhengighet Norge

Det er umulig for Norge å finansiere alt med skatter og avgifter. Norge er et land med en gigantisk offentlig sektor og enormt mange støtteordninger, finansiert av skatter og avgifter.

Statsbudsjettet, både regjeringens forslag og de endelige vedtakene i Stortinget opp igjennom årene, viser enormt forbruk av penger. Forbruket er så høyt, at norske politikere må oljedope økonomien. Uten oljepengene ville de politiske prioriteringene vært annerledes.

Spillavhengighet Norge ønsker en fast post på statsbudsjettet til driftsmidler. Søknaden ble avslått av Kulturdepartementet, ifølge en melding Spillavhengighet Norge har lagt ut på Twitter.com. Jeg forstår regjeringen, basert på at det er umulig å finansiere alle gode ønsker via statsbudsjettet, skatter og avgifter.

Borgerne i Norge har et veldig høyt skatte- og avgiftstrykk.

Mitt råd til Spillavhengighet Norge
Dersom Spillavhengighet Norge kjøpte tjeneste hos undertegnede, ville jeg gitt råd om å påvirke Stortinget som vedtar statsbudsjettet. For Spillavhengighet Norge er dette trolig langt enklere enn det mange tror.

Kristelig Folkeparti forsvarer dagens spillpolitikk og har sans for Spillavhengighet Norge. Regjeringspartiene gjør forhåpentligvis avtale med KrF om statsbudsjettet for 2019 i Stortinget. Dersom Spillavhengighet Norge selger seg godt inn hos KrF, kan driftsmidler bli en realitet.

Ja politikerne bruker skattefinansierte penger for å kjøpe oppslutning. KrF vil trolig, basert på formynderholdninger, gjerne være en partner for Spillavhengighet Norge.

Spillavhengighet Norge, bruk tiden med stortingspolitikere godt og ønsket kan bli innfridd. At jeg må betale en eventuell støtte til dere gjennom skatter og avgifter, er en annen debatt som vi kan ta senere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar