Arne Scheie tror på norsk seier og Norsk Tipping gir god odds på norsk seier

Klokken 18:00 begynner landskampen mellom Norge og Slovenia i Uefa Nations League på Ullevaal, en kamp TV2 viser.

Norge har én seier og ett tap i Uefa Nations League, men Slovenia har to tap. Alt bør ligge til rette for norsk seier.

Arne Scheie leverer tippetips for staten på Norsk Tippings nettsted hver lørdag. Scheie har sikker seier til Norge på tippekupongtipset.

Utvalgte bookmakere med hjemmeseier, uavgjort og borteseier:
Comeon: 1,55, 3,90, 6,55.
Betsson: 1,54, 3,85, 6,35.
Expekt: 1,58, 3,90, 6,65.
Coolbet: 1,57, 3,90, 7,10.
Unibet: 1,60, 3,90, 6,90.
Nordicbet: 1,54, 3,85, 6,35.
Norsk Tipping: 1,63, 3,45, 3,80

Prøv
Til vanlig er de internasjonale aktørene mye bedre enn den norske staten på odds, men i dag har Norsk Tipping god odds på norsk seier. Har du lyst å vedde kan det være greit å bruke Norsk Tipping i dag. Ulempene er alle begrensningene som er satt hos det statlige selskapet.

Hos internasjonale aktører får nye kunder gjerne velkomstbonus.
Pengene kan du putte på et veddemål i forbindelse med kampen eller noen av de andre kampene i dag. 200 kroner i innskudd kan plutselig bli et par tusen kroner hvis du er dyktig og har flaks. Det kryr av valgmuligheter på oddsen i forbindelse med dagens kamper.

200 kroner, det er to pils på byen eller en pakke tobakk. Eller det med tobakk var dumt skrevet. Tobakk i Norge koster langt mer enn 200 kroner. Ja, det er de norske avgiftene vedtatt av Stortinget som gjør at forbrukerne betaler mye for produktene. Vi har skattekåte politikere fra samtlige av stortingspartiene! Politikerne bruker avgifter for å finansiere en unødvendig stor velferdsstat og for å regulere forbruk.

Selv om norske myndigheter etter politiske vedtak misliker spilleselskapene med lisenser i utlandet, er det fullt lovlig å benytte selskapene. Politikerne misliker selskapene fordi de vil ha dine penger gjennom Norsk Tipping, et selskap eid av den norske staten. Ettersom du betaler skatt og en haug med avgifter til velferdsstaten, bør ingen føle forpliktelse til det statlige selskapet, selv om oddsen på norsk seier i dag er god. Dine penger er allerede grobunn for vedtatte ordninger gjennom skattefinansierte budsjett. Er det noe norske politikere har nok av, er det penger. Hvis skribenten fikk bestemme ville norske politikere få langt mindre av dine penger!

Oddsen gjør fotballkamper ekstra spennende! Husk at veddemål skal gi et artigere liv, ikke være et nytt problem eller utfordring. Bruk hodet når du setter innsatsen og aldri spill for mer penger enn du har råd til å tape!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar