Når Åse Merete lærer unge Solvik med oddsen

Hun, altså Åse Merete, er høyt oppe i kveld. Hun er Chelsea-supporter, en av de kule Chelsea-supporterne. Hun heier på et lag som gikk videre i ligacupen og hun vant på oddsen. Da jeg forklarte henne at jeg trolig taper penger i kveld, smalt hun til med følgende kommentar:

--Du må tippe én kamp og smelle til på den, kommer det fra den høytflyvende Chelsea-supporteren.

Selv om hun har fulgt godt med engelsk fotball i mange år, er hun nokså ny på veddemål eller oddsen. Selv om hun mangler rutine, har hun forstått hvordan det er mulig å spille greit på oddsen hos de internasjonale selskapene. Velge ut få kamper/veddemål, én eller to, og smelle til. Det er slik jeg spiller. Ulempen med denne typen gambling, er at når det går galt forsvinner det meste av penger fra spillekontoen. Og ja, det er sykt spennende.

Nei, jeg overfører aldri veldig mye penger fra bankkontoen til bookmakeren. Når det står mye penger på kontoen, er dette penger som har blitt vunnet over en kortere eller lengre periode.

At Åse Merete vant på oddsen i kveld, er veldig hyggelig. Lørdag bør hun forresten satse penger på Liverpool, for da er det Premier League-kamp mellom de blåe og de røde.

YNWA.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar