Enorm jackpot i Betsafe-kasinoet

Den progressive jackpoten på spilleautomaten «Mega Moolah» har i lang tid vokst seg større og større. Nå er potten over 163 millioner kroner og vokser hurtig mot rekordstørrelse, ifølge Pengespill.com.

Den nåværende rekorden ble satt i 2015 av britiske av Jon Heywood. Engelskmannen vant en jackpot som hadde vokst seg til 171 161 841 kroner.

--Det er lenge siden jackpoten på «Mega Moolah» burde vært utdelt. Det er ganske utrolig at ikke noen har stukket av med potten enda. I teorien burde den blitt vunnet for lenge siden, sier Joakim Ingebrigtsen, PR-manager i Betsafe, til Pengespill.com.

Malta
Operatøren av Betsafe.com er BML Group Ltd, et selskap med lisens for gambling via Malta. Selv om norske myndigheter misliker Betsafe er det lovlig å benytte selskapet. Stortinget og regjeringen, eller det største regjeringspartiet, misliker utenlandske aktører fordi de ønsker at du skal bruke penger hos Norsk Tipping.

Spiller du «Mega Moolah» hos Betsafe i helgen og vinner gigantpotten, gi denne bloggeren et tips. Husk: Ikke spill for mer penger enn du har råd til å tape. Det er mye større sjanse for at du taper pengene enn at du vinner jackpot.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar