Cirka 364 millioner kroner i førstepremiepotten i Eurojackpot

Er du innom en Norsk Tipping-kommisjonær i dag, kjøp Eurojackpot. Du vinner sannsynligvis ikke, men sjarmen med å delta i slike spill er drømmen om den store gevinsten. Drømmer kan ingen ta fra oss.

Førstepremiepotten er på cirka 364 millioner kroner.

364 millioner er sykt mye penger! Med full klaff i dag er du og din familie økonomisk sikret i overskuelig fremtid. Det er verdt å betale 25 kroner for den tanken!

Vinnersjanse for fem hovedtall og to stjernetall er 1:95 mill. pr. rekke.

Innleveringsfristen er satt til klokken 19:00.

Grasrotandelen
Grasrotandelen er penger direkte til samfunnsnyttige formål, til aktiviteter laget av mangfoldet av organisasjoner i Norge. For lag og foreninger har Grasrotandelen blitt en viktig inntektskilde. Med offisiell konkurranse på markedet, kunne ordningen vært videreutviklet.

Det er Norsk Tipping, Brønnøysundregistrene, Kulturdepartementet og Lotteri- og stiftelsestilsynet, som samarbeider om ordningen og som har oppgaver knyttet til Grasrotandelen.

Leverer du Eurojackpot, sørg for at du har en grasrotmottaker. Det er penger som skaper aktivitet i ditt lokalmiljø!

Skribenten har Honningsvåg Turn & Idrettsforening som grasrotmottaker. Det største idrettslaget på Magerøya får penger hver gang jeg leverer tippekuponger, Lotto-kuponger og Eurojackpot. Andre spill, for eksempel oddsen, bruker jeg internasjonale aktører. Da blir det ikke penger til idrettslaget eller skattefinansierte budsjett på grunn av den norske spillpolitikken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar