Slaget om Nord-Norge

Tromsø mot Bodø/Glimt, eliteseriekamp lørdag klokken 18:00. Eurosport Norge viser kampen.

De to beste fotballklubbene i Nord-Norge møtes på Alfheim til slaget om Nord-Norge. Det er alltid spennende, selv for fotballsupportere som heier på andre enn de nordnorske klubbene.

Tromsø har gjort det bedre enn mange trodde denne sesongen. Bodø/Glimt sliter i bunnen av tabellen, riktig nok noen plasser over nedrykksstreken.

Det blir helt sikkert en spennende fotballkamp for mange supportere i Nord-Norge.

Utvalgte selskap med odds på hjemmeseier, uavgjort og borteseier:
Comeon: 2.10, 3,60, 3,45.
Betsson: 2,13, 3,55, 3,30.
Expekt: 2,15, 3,70, 3,40.
Coolbet: 2,20, 3,50, 3,45.
Nordicbet: 2,15, 3,55, 3,30.
Bethard: 2,15, 3,55, 3,40.
Norsk Tipping: 2,00, 3,25, 3,25.

Veddemål sikrer spenning
Norske kamper er sjelden gode fotballkamper med fantastisk spill, selv om det kan være spennende nok; spesielt for supportere. Oddsen gjør kampen ekstra givende for publikum, uansett sportslig nivå på fotballkampen.

Selv om norske myndigheter etter politiske vedtak misliker spilleselskapene med lisenser i utlandet, er det fullt lovlig å benytte selskapene. Politikerne og idrettstoppene misliker selskapene fordi de vil ha dine penger gjennom Norsk Tipping, et selskap eid av den norske staten. Ettersom du betaler skatter og en haug med avgifter til velferdsstaten, bør ingen føle forpliktelse til det statlige selskapet. Dine penger er allerede grobunn for vedtatte ordninger gjennom skattefinansierte budsjett. Er det noe norske politikere har nok av, er det penger. Idrettsbevegelsen er det heller ikke spesielt synd i ettersom bevegelsen forsvarer enerettsmodellen.

Gi deg selv en spennende kveld og sats litt penger på oddsen, spesielt hvis du skal se kampen. Veddemål på 100 kroner kan gi et pent utbytte dersom du er dyktig og har flaks ettersom flere av selskapene har gode bonusordninger.

Og nei, du blir ikke spilleavhengig av å vedde forsiktig i forbindelse med utvalgte fotballkamper. Det er underholdning, noe som gjør livet litt artigere. Det viktigste er at man ikke spiller for mer penger enn man har råd til å tape.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar