Høyres Tage Pettersen har endret standpunkt i spillpolitikken

På flere av de viktige politikkområdene er Høyre en sinke, for eksempel spillpolitkk, narkotikapolitikk og verneplikt; for å nevne tre av områdene som er viktige for liberalister. Når Høyre endrer standpunkt betyr endringen mye for norsk politikk. Høyre sitter med nøkkelen for store endringer, endringer som skal gjøre Norge bedre.

Nå har Høyres Tage Pettersen gått ut og markedsført nytt standpunkt innenfor spillpolitikk. Han fremstår som en liberaler på nettstedet Pengespill.com.

Pettersen ønsker naturlig nok en diskusjon om spillpolitikk ved utgangen av denne stortingsperioden, for eksempel ved programbehandlingen for neste valgperiode.

--Ja, jeg har endret mening gjennom den jobben jeg har hatt med spillpolitikk det siste året. Enerettsmodellen har alltid vært gjenstand for diskusjon i Høyre. Norge innhentes nå av virkeligheten der mer og mer spill foregår på internett, utenfor norske myndigheters kontroll. Dette er en diskusjon vi er nødt til å ta, sier Tage Pettersen til Pengespill.com.

At Stortinget kommer til å vedta ny spillpolitikk med liberalisering er det lite tvil om. Spørsmålet er hvor lang tid det tar før mange stortingsrepresentanter deler synet til Tage Pettersen, Venstre og FrP om regulering av det norske markedet.

Skribenten jubler for Tage Pettersen, men sannheten er at uansett hva Stortinget vedtar vil liberalister, inkludert undertegnede, ønske ytterligere reduksjon av reguleringer. En liberal politikk er god politikk, og politikken blir aldri for liberal!

Debatten om spillpolitikk er en debatt om frihet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar