Sløser med penger på Turn-kamp

I dag er fotballferien over for Turn-spillerne. Eller ferien har vært over i et par uker ettersom det har vært treninger for laget, men i dag blir høstens første kamp spilt. Motstander er serieleder Norild på Honningsvåg stadion.

Alt tyder på at Norild skal vinne kampen, noe internasjonale spilleselskap har fått med seg. Norild er storfavoritt i oddssettingen.

Comeon.com har 5,45 på hjemmeseier, 4,90 på uavgjort og 1,36 på borteseier. Skribenten setter penger på uavgjort, for spenningens skyld.

Turn – Norild klokken 14:00 på Honningsvåg stadion, trolig en kamp i supert sommervær.

Chat med «honningsvåging»
Etter de fleste av Turn-kampene i år har en utflyttet «honningsvåging» tatt kontakt på messangeren. Han skjønner ikke at styret lar trenerne til Turn fortsette ettersom laget har gått fra tap til tap. Han kritiserer styret og trenerne hardt, og vi har omtrent samme samtale etter hvert Turn-tap. Samtalene er så like, at jeg kan bruke svarene gang etter gang.

Det «honningsvågingen» ikke skjønner, er at fotballgruppa ikke er i en posisjon der de kan sparke personer i hytt og pine. På cirka 71 grader nord skal man være glad noen tar ansvar og trener Turn-lag. Er det noe trenerne har vært klare på før sesongen, er det at sesongen blir tøff og en kamp mot nedrykk. For øvrig er ikke skribenten veldig for sparking. Overholder avtaler er viktigere, hint, hint; Rosenborg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar