Klar for Tour de France?

Det er noe helt spesielt med Tour de France. TV2 har gjort en fenomenal jobb slik at sykkelinteressen i Norge har økt. Tour de France-sendingene på TV2 er sport, kultur, nyheter og underholdning, alt blandet sammen til en nydelig suppe. Det er fint å ha TV2 på skjermen kun for å følge sendingene fra det unike rittet.

Skribentens interesse for sykkel, eller for Tour de France ettersom det er det eneste sykkelrittet som inngår i dagsplanene, startet på en fjelletappe på TV2 for en del år siden. Da publikum var få meter fra syklistene var undertegnede solgt. Siden den gang har Tour de France vært fast takst om sommeren. Ikke alt jeg får med meg, men nok til at jeg kan kalle meg Tour de France-supporter.

Mens land og landslag er viktig i mange idretter, er lagene det viktigste i Tour de France. For liberalere er private lag en suksessformel!

Thor Hushovd, Dag Otto Lauritzen, og duoen Johan Kaggestad og Christian Paasche er klare til å lose oss gjennom sommeren. Dårlig eller godt vær, Tour de France kan vi følge på ulike plattformer.

Spilleselskapene har naturlig nok Tour de France i oddsmenyene. Vinner Chris Froome Tour de France 2018? Kanskje! Ikke spill for mer penger enn du har råd til å tape!

Heia syklistene og heia TV2! Tour de France starter førstkommende lørdag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar