Hun spilte på oddsen for første gang

Jeg skulle gjerne vært flua på veggen i de siste minuttene av kampen. Ei dame i Honningsvåg som for øvrig driver mest med turn og trening av gymnaster, spilte på oddsen hos Norsk Tipping for første gang. Innsatsen var begrenset, men hun spilte på russisk seier mot Spania. Selv om innsatsen var forsiktig var oddsen god og det kunne blitt en fin fortjeneste om Russland vant kampen etter ordinær spilletid. Meldingen jeg mottok fra henne under kampen, oste av spenning. Hun ga omtrent de tilbakemeldingene jeg gir midt under fotballkamper med oddskuponger på skjermen.

Det trenger ikke være mye penger i spill for at gambling skal gi en deilig kribling i magen. Jeg gjetter på at Honningsvåg-dama kommer til å benytte oddsen igjen, spesielt på kamper hun skal se på TV. Oddsen gjør fotballkamper ekstra morsomme!

Russland vant til slutt, men seieren ble sikret etter straffesparkkonkurranse. Synd for Spania, men bra for den russiske oppslutningen om verdensmesterskapet i fotball.

Heia RBK
Solvik, og Solvik og Andreassen er avhengige av RBK-skåring og RBK-seier for at denne helgen ikke skal bli en «økonomisk katastrofe». Det er en fryktelig spennende søndag kveld med kamper på alt av skjermer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar