En fantastisk dramatisk kveld!

Hadde Rosenborg røket ut Champions League-kvaliken ville jeg blitt sinnssykt jentesur. Herregud, så gretten jeg ville blitt. Ettersom det endte bra, smiler livet på cirka 71 grader nord.

Mens Rosenborg spilte mot Valur Reykjavik, hadde unge Solvik Radio Porsangers radiobingo. Radiobingo er spennende nok i seg selv, uten fotballkamper. Med Rosenborg-kampen i bakgrunn ble kvelden nesten utholdelig.

Det drøyde før Rosenborg fikk skåringer, men midtveis i 2. omgang var stillingen 2-0. Et perfekt resultat for Solviks oddskupong og sikkert en fluss av andre kuponger, ettersom mange satte penger på 3-veis handicap i kveld‎. Da Valur Reykjavik reduserte på slutten av kampen, ble unge Solvik urolig. Det hjalp liksom ikke at Rosenborg presset mellom alle bingotallene og bingopremiene jeg delte ut. Da Rosenborg fikk straffespark på overtid og Nicklas Bendtner skjøt ballen i mål, var det purr glede i studio. For en ekstrem dramatikk! Heldigvis endte det bra for oss som liker Rosenborg, for oss som satset penger på den norske klubben.  

At noe ikke fungerer i Rosenborg er åpenbart. Så spennende mot et islandsk lag tyder på at årets Europa-sesong kan bli kort i Trondheim. Det blir en annen bloggpost, en annen gang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar