95 000 kroner i totalpotten

Aktører med lisenser i utlandet konkurrerer mot Norsk Tipping, selv om politikerne misliker de utenlandske aktørene. De er i markedet uansett hva politikerne mener og gjør, og borgerne kan bruke penger hos aktørene på lik linje med penger vi bruker hos Norsk Tipping.

Comeon.com, aktøren skribenten bruker mest, har utarbeidet en moderne variant av tippekupongen. Comeon.com skjønte tidlig at Norsk Tippings tippekupong er for spesielt interesserte, noe omsetning viser uke etter uke. Det private alternativet er Tier’n.

På Tier’n skal deltakerne tippe hjemmeseier, uavgjort eller borteseier, og svare på jackpotspørsmål. Tre halvgarderinger er tilgjengelig for fri bruk. Denne uken er det 95 000 kroner i totalpotten.

Det er kamper i Eliteserien og OBOS-ligaen som fyller opp Tier’n-kupongen. Innleveringsfristen er satt til klokken 17:55.

Reglene for konkurransen ligger på Comeon.com.

Comeon.com beviser med Tier’n, at konkurranse skaper nyvinninger som gir kundene økte valgmuligheter. Som tippekupongentusiast og Comeon.com-kunde, velger jeg den statlige tippekupongen. Det er likevel lett å innrømme at konkurranse om kundene gir fantastiske tilbud, noe Comeon.com beviser uke etter uke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar