I dag kunne jeg bedt til gud

Om jeg kommer til å be til gud? Nei! Jeg er den mest rasjonelle personen du kjenner, har hørt om eller leser i dag. Jeg tror ikke på fantasier og overtro. Vinner Liverpool Champions League-finalen er det fordi Liverpool er det beste laget, eller det er kvelden da Liverpool var heldigere enn Real Madrid.

Liverpool har hatt en god sesong og i perioder spilt fantastisk fotball, riktig nok med en del glipper. Sesongen til Real Madrid har ikke vært like god, ifølge mange Real Madrid-supportere, men likevel har klubben kvalifisert seg for Champions League-finale. Det forteller alt om den spanske giganten.

Magefølelsen forteller meg at det blir Real Madrid-seier i kveld. Det fine med magefølelsen, er at den kan være feil. Det blir uansett en fryktelig spennende kamp, en kamp mange har satt penger på. For eksempel tjener en mann fra Nordkapp 22 000 kroner om resultatet blir 2-4. En Coolbet-kunde hanker inn nesten 280 000 kroner om Liverpool vinner. Jeg misunner Coolbet-kunde, for en fantastisk deilig pirring mannen har i magen akkurat nå. Veddemål dreier seg om spenning, om å berike livet.

Real Madrid er favoritt på oddsen hos de internasjonale aktørene. Lørdag formiddag hadde utvalgte selskap satt følgende odds på Real Madrid-seier, uavgjort og Liverpool-seier etter ordinær tid. (Real Madrid satt opp som «hjemmelag»)

Comeon: 2,20, 3,90, 3,30.
Betsson: 2,13, 3,85, 3,35.
Expekt: 2,15, 2,95, 3,25.
Coolbet: 2,21, 3,98, 3,37.
Bethard: 2,25, 3,85, 3,15.
Unibet: 2,15, 3,90, 3,30.
Nordicbet: 2,13, 3,85, 3,35.
Norsk Tipping: 2,10, 3,40, 2,95.

Viasat 4 viser kampen klokken 20:45, men det er et langt forspill fra klokken 18:00. Det blir en herlig helaften med fotball i dag!

Prøv
Har du aldri spilt på oddsen før, aldri benyttet et internasjonalt selskap? Sett inn litt penger hos et internasjonalt spilleselskap. Er du ny kunde tilbyr mange av selskapene en velkomstbonus. Pengene kan du putte på et veddemål i forbindelse med kampen eller noen av de andre kampene i dag. 200 kroner i innskudd kan plutselig bli et par tusen kroner hvis du er dyktig og har flaks. Det kryr av valgmuligheter på oddsen i forbindelse med Champions League-finalen.

200 kroner, det er to pils på byen eller en pakke tobakk. Ja, det er de norske avgiftene vedtatt av Stortinget som gjør at forbrukerne betaler mye for produktene.

Selv om norske myndigheter etter politiske vedtak misliker spilleselskapene med lisenser i utlandet, er det fullt lovlig å benytte selskapene. Politikerne misliker selskapene fordi de vil ha dine penger gjennom Norsk Tipping, et selskap eid av den norske staten. Ettersom du betaler skatt og en haug med avgifter til velferdsstaten, bør ingen føle forpliktelse til det statlige selskapet. Dine penger er allerede grobunn for vedtatte ordninger gjennom skattefinansierte budsjett. Er det noe norske politikere har nok av, er det penger. Hvis skribenten fikk bestemme ville norske politikere få langt mindre av dine penger!

Lykke til supportere av Liverpool, Real Madrid og alle som setter penger på kampen. Jeg gleder meg som et lite barn!

Ikke spill for mer penger enn du har råd til å tape!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar