Hun er gal etter tennis

Jeg hører sjelden fra henne, bortsett fra når det gjelder en spesiell TV-serie og tennis. Hun er gal etter dramaserien Homeland og Nadal & co.

Ettersom det igjen blir arrangert et stort tennismesterskap hagler det med meldinger fra dama. At hun stiller spørsmål om odds og sendetider for tenniskamper ikledd bikini, er ingen ulempe for en mann på cirka 71 grader nord som sliter med regn, litt vind og seks, syv varmegrader. At hun er interessert i idrett var det siste jeg tenkte på da jeg ble kjent med henne for et par tiår siden. Hun er seriøst tennisfrelst og kan visstnok mye om idretten, i alle fall mer enn undertegnede.

Spørsmål fra henne gjorde meg oppmerksom på dagens store kamp under «French Open» for mange nordmenn. Casper Ruud møter Jordan Thompson klokken 14:30, et oppgjør som ligger i oddsmenyen til mange av spilleselskapene som har lisenser i utlandet. Ruud er storfavoritt hos Comeon.com.

Ja, ja litt tennis på skjermen mandag ettermiddag er ikke å forakte. Vært tøft med Casper Ruud-seier, selv om oddsen er fryktelig lav.

Eurosport har rettigheter til «French Open» og det ligger mange muligheter i Eurosport Player.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar