Glad for at Liverpool-supporteren måtte betale penger til Manchester United-supporteren

Når du bor på cirka 71 grader nord og det er omtrent 30 grader sørpå i mai måned, er det en smule irriterende. Våren er den verste tiden av året på Magerøya. Ikke på grunn av middels vær, men på grunn av alle meldingene sørfra og ikke minst alle medieoppslagene om sol og sommer. På denne tiden av året får vi sett den geografiske størrelsen på Norge.

Liverpool-supporteren Sten Oshaug bombarderer meg med meldinger fra det fine været. Når det gjelder nakenhet har jeg sett mister Oshaug i de fleste stillinger de siste dagene. De verste bildene er med smil og temperaturen trykket inn i fotografiene gjennom smartproduktet han bruker til å skildre livet sørpå.

Sten Oshaug som elsker Liverpool har hver sesong et veddemål med kompisen og Manchester United-supporteren Stig Erling Kristiansen som er bosatt i Honningsvåg. Veddemålet går ut på at den som heier på den favorittklubben som får dårligst ligaplassering må betale en på forhånd avtalt sum. Denne sesongen var summen fastsatt til 2 000 kroner, penger Kristiansen allerede har mottatt fra Oshaug fordi Manchester United ble bedre enn Liverpool i ligaspillet. Vanligvis heier jeg på Sten Oshaug i disse interne veddemålene, men på grunn av alle finværbildene er jeg egentlig glad for at Oshaug måtte ut med et par tusen kroner i fotballveddemål.

Jeg bruker å svare Oshaug slik Liverpool-supportere stort sett alltid svarer Manchester United-supportere: -Neste år!

Om Oshaug og Kristiansen har et nytt veddemål neste sesong? Ja, helt sikkert!

Hilsen
Jentesur skribent på cirka 71 grader nord.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar