Tenker på noe Britt Jensen fra Honningsvåg fortalte meg

Det finnes ikke en fasit på hva som er god folkeskikk. Menneskene er forskjellige og vi har ulike oppfatninger. Det er likevel liten tvil om at enkelte går langt over grenser for fornuftig oppførsel med ujevne mellomrom.

Også undertegnede får noen kommentarer som mange vil mene er upassende. Ettersom jeg har erfaring fra politikk og var en kuttpolitiker, takler jeg kritikk langt bedre enn ros.

Denne uken snakket jeg med Britt Jensen, leder av Foreldrenes arbeidsutvalg ved Honningsvåg skole. Hun var veldig opptatt av at voksne stod frem som gode rollemodeller for barn, blant annet for å bekjempe mobbing. Hun mener alle bør tenke igjennom hva som publiseres på sosiale medier, og hvordan vi snakker til hverandre.

I dag publiserte Morten Langli en kommentar han mottok under Champions League-kampen mellom Liverpool og Roma, en kamp spilt tirsdag kveld. Kommentaren ble visstnok postet da Roma skåret mål på Anfield.
--Blir faen meg kvalm av å høre på den kjeften din ass, holder du med Roma eller?! Sett deg på tilskuerbenken å la noen andre gjøre jobben din på rett vis! Jævla fjols. Dette skrev signaturen, ifølge bildet Morten Langli postet på Twitter.com.

Det kan være mange ulike grunner til at Morten Langli mottok posten fra en ihuga og skuffet Liverpool-supporter, eller en person som tapte penger på oddsen da Roma skåret mål mot Liverpool. Det er likevel en unødvendig post, sendt til en kommentator. Hvis man var misfornøyd med Langli på tirsdag, kunne man skrudd ned lyden på skjermen og hygget seg med en fantastisk Champions League-kamp; en kamp Liverpool vant 5-2.

Hvorfor irritere seg mer enn nødvendig? Man har få problem eller lite å gjøre når TV-kommentatoren blir et irritasjonsmoment midt under en svært spennende kamp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar