Småpenger på oddsen kan gi deg en spennende kveld

Det er ikke nødvendig å sette høye beløp på for eksempel fotballkamper på oddsen. Mange, de aller fleste, spiller for småpenger for underholdningens skyld. Jeg har mange venner som setter ti-kroning, 50-lapp eller 100-lapp på utvalgte kamper. Ofte ender det med tap av penger, men det gir spennende kvelder og spennende fotballkamper. Av og til går oddskupongen inn og det gir en god følelse, selv om gevinsten er liten med beskjeden innsats.

Hvorfor jakter menneske etter spenning? Det er umulig å gi et korrekt svar som omfavner menneskeheten ettersom individene er ulike. Det har liksom alltid vært sånn, alltid vært sånn. Når jeg hører historier fra bingospillere, bingo som jeg har ansvaret for, skjønner jeg at personer setter av tid til radiobingo. Spenning, sosialt samvær og fellesskap, er en naturlig del av livet.

I kveld er det fantastiske fotballkamper, en ordentlig herlig torsdag med UNICEF Mesterfinalen 2018 og semifinaler i Europa League. Det er en perfekt kveld for spill på oddsen samtidig som man ser fotball på TV/skjerm. Innsatsen kan være liten, eller innsatsen bør være så lav at man har råd til å tape pengene man satser.

Tre kamper som inngår i skribentens kombinasjon i dag er:
Lillestrøm – Rosenborg, UNICEF Mesterfinalen 2018.
Arsenal - Atletico Madrid, semifinale i Europa League.
Marseille - RB Salzburg, semifinale i Europa League.

Kampen i Norge har avspark klokken 18:30, mens Europa League-kampene begynner klokken 21:05.

En av de bedre fotballtorsdagene på svært lenge, selv om mesterfinalekampen burde vært spilt før seriestart i Eliteserien. Mestermøte midt i sesongen er ikke optimalt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar