Spør Snoen om råd

I løpet av dagen sender unge Solvik en melding på Twitter.com og spør Jan Arild Snoen om tips på kampen mellom Albania – Norge. Snoen treffer ofte på landskamper, også kamper som ble spilt på fredag.

Selv om Norge knuste Australia på Ullevaal på fredag, trenger i alle fall jeg en oddskupong når Norge spiller kamp. Oddsen gjør det som bruker å være kjedelige kamper ekstra spennende. Det norske landslaget er ikke «guds gave til fotballen».

Albania er heller ikke blant de beste, men det ble seier mot Tyrkia i november i fjor. Albania tapte kun 0-1 mot Italia i kvalifiseringskampen i oktober.

TV2 viser kampen klokken 19:00.

Utvalgte aktører har satt følgende odds på hjemmeseier, uavgjort og borteseier: (Norge er bortelag)
Comeon: 2,40, 3,15, 2,95.
Bettson: 2,40, 3,15, 2,90.
Expekt: 2,40, 3,10, 2,90.
Coolbet: 2,44, 3,15, 3,20.
Unibet: 2,50, 3,25, 3,15.
Norsk Tipping: 2,45, 3,05, 2,65.

Herlige odds på norsk seier, men kan virkelig Norge vinne to på rad?

Fin fortjeneste
Hvis jeg var deg, selv om du ikke er interessert i fotball, ville satt inn en liten sum hos et internasjonalt spilleselskap. Er du ny kunde tilbyr mange av selskapene en velkomstbonus. Pengene kan du putte på et veddemål i forbindelse med privatlandskampen. En symbolsk sum i innskudd kan plutselig bli et par tusen kroner hvis du er dyktig og har flaks.

Følger du mitt råd om å bruke internasjonale spilleselskap, er det mange politikere som blir irriterte på deg. Det er for oss som vedder ikke ulovlig å bruke selskap i utlandet. Å irritere politikere er halve sjarmen samtidig som Stortinget blir presset til å vedta ny spillpolitikk om alle brukte de internasjonale spilleselskapene.

Ikke spill for mer penger enn du har råd til å tape!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar