Det blir en spennende tirsdag

Uten penger i spill for befolkningen, får vi faktisk en spennende tirsdag. Eller det er penger i spill, en regjering med Jonas Gahr Støre og KrF som «jordmor» betyr økte skatter og avgifter. Det er likevel små forskjeller i norsk politikk, og befolkningen merker knapt noen milliarder kroner i økte skatter og avgifter satt opp mot alt som betales inn under Erna Solberg som statsminister.

Tirsdag skal Stortinget behandle representantforslaget fra Bjørnar Moxnes, Rødt, om mistillit mot justis-, beredskaps- og innvandringsminister Sylvi Listhaug Saken har dominert mediebildet den siste uken.

Jeg har skrevet det tidligere og gjentar gjerne; det skulle vært veddemål hos de internasjonale aktørene på denne saken. Det ville gitt oss som liker oddsen ekstra spenning på en dag som kan bli veldig spennende.

Mitt tips er fortsatt at det ikke blir flertall for mistillitsforslaget mot Sylvi Listhaug. Jeg er litt mer usikker på hvordan Erna Solberg skal komme seg ut av situasjonen, men herregud; det er Erna. Dette fikser hun!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar