Bruttern er høy og mørk for tiden

Når undertegnede er ett Chelsea-mål unna fortjeneste på nesten 6 000 kroner, er det lov å være litt jentesur. Ekstra bittert er det at bruttern som er Man City-supporter, er fornøyd med resultatet i kampen mellom Man City og Chelsea.

Man City vant 1-0. Selv om ett Chelsea-mål ville fylt opp spillekontoen var gevinsten langt unna. Chelsea var tannløs i bortekampen mot ligalederen. Laget spilte dårlig, og manageren og spillerne var feige. Det var nært en pengepremie, men likevel veldig langt unna gevinst på oddskupongen.

Bruttern trener et aldersbestemt fotballag, et lag som har spilt få kamper i vinter. På grunn av barneidrettsreglene teller ikke resultatene, men jeg har fått med meg tapet på 14-1. Et tap jeg bruker for alt det er verdt når bruttern er litt høyt oppe. Og ja, bruttern er høy og mørk for tiden. Faktisk med god grunn ettersom Man City spiller utrolig god fotball. Brutterns kaffebesøk var hyggeligere før oljemilliardene rant inn i klubbkassa til Man City.

Hva gjør man når Man City vinner kampen mot Chelsea, og man har en bror som er City-supporter samtidig som han trener et aldersbestemt lag i Turn? Jo, da sender man broren en e-post der han påminnes resultat 14-1. Faktisk skrev jeg 14-1 14 ganger i e-posten på fire linjer. Hvorfor gjøre dagene til brødre bedre enn nødvendig?

Fotball er underholdning, på godt og vondt!

Gevinsten som glapp på grunn av Man City-seieren:
Brighton & Hove Albion – Arsenal H
SC Freiburg - FC Bayern München B
FC Barcelona - Atlético Madrid H
Manchester City – Chelsea U

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar