Alfred Hitchcock i moderne fotball

Alfred Hitchcock var kanskje den som skapte psykologiske thrillere på lerret, men Hitchcock-filmer er ikke like spennende som det som skjer på Wembley i kveld.

Det er Champions League-kamp mellom Tottenham og Juventus. Tottenham imponerte i Italia og fikk med seg resultatet 2-2. Eller laget fra London var dårlig de første minuttene av kampen, men utover i oppgjøret fikk hjemmelaget kjørt seg. 2-2 foran kampen i London er Hitchcock-klasse og vel så det.

Det er to lag i god form som møter hverandre i kveld. Både Tottenham og Juventus har en voldsom rekke med gode resultat de siste månedene. Ja, skribenten ser med vilje bort fra den engelske FA Cupen og kamper som endte uavgjort.

Avspark klokken 20:45. Viasport 1 viser kampen.

Utvalgte spilleselskap har satt følgende odds på hjemmeseier, uavgjort og borteseier:
Comeon: 2,20, 3,45, 3,50.
Betsson: 2,25, 3,40, 3,45.
Expekt: 2,20, 3,30, 3,30.
Coolbet: 2,24, 3,45, 3,53.
Unibet: 2,22, 3,45, 3,55.
Nordicbet: 2,25, 3,40, 3,45.
Norsk Tipping: 2,05, 3,30, 3,20.

Prøv
Har du aldri spilt på oddsen før, aldri benyttet et internasjonalt selskap? Sett inn 100 kroner hos et internasjonalt spilleselskap. Er du ny kunde tilbyr mange av selskapene en velkomstbonus. Pengene kan du putte på et veddemål i forbindelse med kampen. 100 kroner i innskudd kan plutselig bli et par tusen kroner hvis du er dyktig og har flaks. Det kryr av valgmuligheter på oddsen i forbindelse med kampen.

Selv om norske myndigheter etter politiske vedtak misliker spilleselskapene med lisenser i utlandet, er det fullt lovlig å benytte selskapene. Politikerne misliker selskapene fordi de vil ha dine penger gjennom Norsk Tipping, et selskap eid av den norske staten. Ettersom du betaler skatt og en haug med avgifter til velferdsstaten, bør ingen føle forpliktelse til det statlige selskapet. Dine penger er allerede grobunn for vedtatte ordninger gjennom skattefinansierte budsjett.

Oddsen gjør fotballkamper ekstra spennende! Ikke spill for mer penger enn du har råd til å tape!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar