20,00 i odds på at Turn vinner 4. divisjon i Finnmark

Coolbet.com har lagt ut odds for breddefotball. For en «søring» er 4. divisjon i Finnmark trolig uinteressant. For skribenten er interessen for 4. divisjon Oslo 3, for å bruke Oslo som eksempel, nokså liten dersom det ikke kommer en «gave fra gud» når det gjelder veddemål.

Alle som er interessert i veddemål bør bruke litt tid hos noen av de internasjonale spilleselskapene på norsk breddefotball. Det kan være noen herlige veddemål innimellom alle spillemulighetene. Fotballkamper i dårlig vær, lavt tilskuertall og middels sportslige prestasjoner, blir betydelig artigere med et veddemål på lomma.

Jeg og en kompis var i fjor sommer på en fotballkamp i 4. divisjon. Kompisen hadde uavgjort, mens jeg hadde Turn-seier. Det ble nesten «håndgemeng» mellom oss de siste minuttene av kampen. Herlig sommerminne fra Honningsvåg stadion!  

For Finnmark har Coolbet.com satt Kirkenes som favoritt til å vinne serien. Oddsen er 2,25 og det er dårlig betalt.

Turn, klubben på cirka 71 grader nord, har fått en odds på 20,00 som vinner av avdelingen. Jaggu meg fristende å sette litt penger på Magerøyas stolthet. Det er tross alt LSK-legenden Ole Dyrstad som er treneren med Liverpool-supporter Børge Brattli som assistenttreneren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar