Festaften

I kveld er det åttendelsfinaler i Champions League, en ordentlig festaften for alle som liker fotball og veddemål. Basel får besøk av Man City, og Juventus møter Tottenham. Himmel og hav kampen i Italia blir spennende.

Tirsdag morgen, grytidlig om morgenen, var det satt mest penger av Coolbet-kunder på seire til Man City og Juventus. Det er mange timer til avspark og omsetningen blir mye høyere enn den var tirsdag morgen.

Hos utvalgte spilleselskap er Man City og Juventus favoritter i kveldens kamper.

Avspark klokke 20:45. Basel – Man City blir sendt på Viasat 4, mens TV-seerne får se Juventus – Tottenham på Viasport 1.

Oddsspill
Hvis jeg var deg, selv om du ikke er interessert i fotball, ville jeg sett én av kampene. Jeg ville satt inn 100 kroner hos et internasjonalt spilleselskap. Er du ny kunde tilbyr mange av selskapene en velkomstbonus. Pengene kan du putte på ett eller flere veddemål i forbindelse med kampene. 100 kroner i innskudd kan plutselig bli et par tusen kroner hvis du er dyktig og har flaks. Det kryr av valgmuligheter på oddsen i forbindelse med Champions League, veddemål som kan gi deg en veldig spennende kveld! Selv om norske myndigheter misliker de internasjonale selskapene på grunn av en proteksjonistisk politikk, er det lovlig for borgerne å vedde. Oddsaktivitet er ikke ulovlig!

Det viktigste med gambling er at du aldri satser mer penger enn du har råd til å tape.

Lykke til!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar