Coolbet knuser Norsk Tipping

Konkurranse er godt, spesielt for forbrukerne. Det er ikke uten grunn at liberalister og miljøet på den såkalte høyresiden av politikken framsnakker konkurranse på mange av områdene. Ett flyselskap gir høye billettpriser; flere flyselskap gir hyggelige priser for flypassasjerer, for å forklare det veldig enkelt.

På grunn av den norske spillpolitikken har Norsk Tipping såkalt monopol, mens de internasjonale aktørene møter offisiell konkurranse. De internasjonale aktørene knuser Norsk Tipping når det gjelder odds.

På utvalgte kamper i forbindelse med dagens Europa League-kamper, får kundene til Coolbet 417,92 mer utbetalt enn Norsk Tipping-kundene på en 50-lapp dersom alle seks veddemålene går inn.

Skribentens faste selskap er Comeon.com. Jeg liker nettstedet svært godt! 

Europa League ja
I kveld er det Europa League igjen, en turnering skribenten har et blandet forhold til. Som supporter av engelsk fotball, er Europa League nedtur sammenlignet med Champions League. Unntaket er semifinaler og finale.

Som Rosenborg-supporter er det stort hver gang laget spiller europacupkamper. Det mest realistiske for norske lag og spesielt Rosenborg, er Europa League.

Det er Discovery-kanaler som har TV-rettighetene til Europa League-kampene. Max viser blant annet Östersund – Arsenal klokken 19:00 i kveld.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar