Noen Norsk Tipping-kunder fikk en utrolig pirrende ettermiddag

Det er ikke sikkert kunder var klare over hvor spennende det var lørdag ettermiddag, men skribenten synes det er fascinerende å følge premieprognosen på tippekupongen. Lørdag under det vi kan kalle tippekampen, var det høye premieprognoser mellom klokken 16 og 17:50. På det meste viste prognosen utbetaling på nesten tre millioner kroner. Det er forståelig at det kriblet ekstra i magen hos spilleren som ett øyeblikk hadde 12 riktige tippetegn, om han eller hun fikk med seg prognosen til Norsk Tipping. Det er ikke alle som følger med kupongen fortløpende mens kampene spilles.

Det er historisk sus over tippekupongen, og spesielt lørdagskupongen ettersom det var slik lovlig fotballgambling startet i Norge. Tippekupongen ble lansert 13. mars 1948. Det betyr at veldig mange av oss som er voksne har et forhold til kupongen. I gamle dager var det ofte, i alle fall ettersom skribentens hukommelse, hyggelige utbetalinger på 12 og elleve riktige tippetegn. De siste årene har det blitt vanlig med lavere utbetalinger. Taper flere av favorittlagene samtidig, stiger utbetalingen på 12 rette til millionbeløp og slik var det en periode lørdag ettermiddag.

Før Tottenham-kampen og Liverpool-kampen lørdag kveld, var det klart at ingen ville få 12 rette og dermed blir det jackpot på lørdagskupongen.

Internasjonale spilleselskap utvikler hele tiden nye spill på fotballtipping, fra odds til rene gjettekonkurranser. Selv om nyvinninger kan være morsomme, er det noe spesielt med tippekupongen til Norsk Tipping. Særlig lørdagskupongen er forlokkende når det er fotballrunde med mange oppgjør i England.

Premier lørdag 27. februar:
12 rette: Jackpot
11 rette: 18 365
10 rette: 1 255 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar