I dag kunne jeg tenkt meg å besøke Raymond Elde

Vi har jobbet sammen i flere tiår, men har ingen private relasjoner foruten om arbeid. I dag kunne jeg faktisk tenkt meg å besøke Raymond Elde for første gang i forbindelse med Championship-kamp i fotball.

Raymond er av en eller uforståelig årsak ihuga Ipswich-supporter. Ham mener, i alle fall når vi snakker om fotball på jobb, at Ipswich er verdens beste klubb, selv om klubben har grodd fast i Championship.

Naboen Helge Willy Tauselv er Leeds-supporter. Han er ikke like stor i kjeften på vegne av egen klubb som Raymond Elde, men er ikke langt unna. Å høre sjefen og naboen snakke om Championship på kontoret, er ekstremt. Elde og Tauselv gir mobbing en ny dimensjon i fotballdiskusjoner.

I ettermiddag får Ipswich besøk av Leeds, en kamp som har avspark klokken 16:00. Ettersom kampen ikke blir vist på tv, går verden glipp av en durabelig fight mellom Elde og Tauselv.

I tillegg til en kupong med en større pengesum lager jeg en «tullekupong» hos Comeon.com med Leeds-seier og uavgjort mellom Real Madrid - Villarreal i Primera Division, Spania. Når man ikke får oppleve Elde og Tauselv live, er oddskupong det nærmeste jeg kommer Championship-galskap i dag. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar