Holder Norges overmenn som VM-favoritter

Skal vi tro bookmakerne vil Tyskland bli de første til å forsvare en VM-tittel siden 1962.

Eirik Grønning, PR-manager i Betsson, sier det er veldig jevnt i verdenstoppen, men at det er vanskelig å komme utenom et tysk favorittstempel.
--Joachim Löws menn er solide over hele linjen. Confederations Cup i fjor sommer viser at de har en bredde som de fleste bare kan misunne dem. «Tyskland B» kunne vært en outsider til å blande seg inn i kampen om semifinaleplass. Vi tror at blandingen av ungt talent og rutine, gjør at Tyskland er knepne favoritter til å løfte pokalen i juli neste år, sier Eirik Grønning, PR-manager i Betsson, i en pressemelding.

Alle de 32 lagene er nå klare etter at Australia kvalifiserte seg med 3-1 seier over Honduras. Bookmakerne, som tror at Frankrike, Brasil, Spania og Argentina blir å kjempe om VM-gullet.
 --Brasil har sett utrolig sterke ut i den svært tøffe kvalifiseringen i Sør-Amerika. Samtidig har Frankrike et meget spennende lag, som har et toppnivå og potensial til å slå ut i full blomst i sommer. Spania virker å ha noe på gang igjen, mens Argentina slet seg videre til VM takket være Lionel Messi. Kanskje dette er hans siste reelle mulighet til å bli verdensmester? Regn med en toppmotivert Messi i sommer, sier Grønning.

Utvalgte odds hos Betsson:
Tyskland 6.00
Frankrike 6.50
Brasil 6.50
Spania 8.00
Argentina 9.00
Belgia 15.00
England 21.00
Portugal 21.00
Danmark 151.00
Island 150.00
Sverige 176.00

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar