Du vet det nærmer seg toppkamp når Åse Merete kommer innom kontoret og ønsker lykke til

I dag er dagen der Liverpool-supportere og Chelsea-supportere kan herje med hverandre. Én av de virkelig hyggelige Chelsea-supporterne er Åse Merete Elde, ei kul dame i byen.

Det er et par dagen siden Åse Merete stakk innom kontoret, kun med lykkehilsninger foran kveldens kamp. Avspark mellom Liverpool – Chelsea klokken 18:30 på TV 2 Sport Premium.

Liverpool har vært i knallform den siste tiden, selv om det ble uavgjort mot Sevilla i Spania i Champions League i midtuken. En skuffende andre omgang har gjort skribenten skeptisk foran kveldens kamp.

Chelsea er og har vært en rå klubb etter at Roman Abramovitsj kjøpte klubben. Det er ikke hvert år det ender med gull, men Chelsea er én av de store klubbene i Premier League. Når Chelsea spiller godt og det skjer ofte, er det god reklame for fotball.

Hvem vinner i kveld? Umulig å si! Skribenten drømmer om hjemmeseier, mens Åse Merete Elde drømmer om borteseier. Det blir uansett 90 spennende minutt foran skjermen.

Hos spilleselskapene er Liverpool favoritt, til tross for at Chelsea innehar tredjeplassen på tabellen. Liverpool er i skrivende stund det femte beste laget i Premier League.

Utvalgte spilleselskap med odds på hjemmeseier, uavgjort og borteseier:
Comeon: 2,05, 3,55, 3,65.
Betsson: 2,13, 3,65, 3,60.
Unibet: 2,07, 3,65, 3,75.
Nordicbet: 2,12, 3,65, 3,55.
Coolbet: 2,12, 3,75, 3,80.
Norsk Tipping: 2,10, 3,25, 2,00.

YNWA. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar