En spesiell dag for Vålerenga

Det er en spesiell dag for Vålerenga. For første gang skal eliteserielaget spille en obligatorisk kamp på Vålerenga kultur- og idrettspark, det nye anlegget i Oslo.

Vålerenga kultur- og idrettspark blir hjemmebanen til A-laget menn i Eliteserien og A-laget kvinner i Toppserien. I tillegg blir stadion en trenings- og kamparena for andre lag i Vålerenga. Tilskuerkapasiteten er på vel 17 000. I kveld bør det bli fullt hus når Sarpsborg 08 kommer på besøk.

At fotballklubber åpner nye stadioner skjer sjelden. Det er en stor begivenhet for klubber og publikum. Tiden for at Oslos beste fotballklubb får sin egen storstue, er overmoden.

Av de videoene jeg har fått fra venner i Oslo, ser det nye anlegget fantastisk ut. Anlegget virker perfekt!

Det finnes en del eksempel på at klubber som får ny hjemmebane, sliter med å ta poeng. West Ham i England er et godt eksempel. Forhåpentligvis starter Vålerenga med tre poeng i kveld. Norsk Fotball trenger en god hovedstadsklubb, en klubb som fyller tribunene.

Jeg setter penger på Vålerenga-seier i kveld med en odds på 2,50 hos Comeon.com. Avspark klokken 18:00. Eurosport Norge viser kampen.

Lykke til Vålerenga og gratulerer med nytt anlegg!

Det kryr av andre muligheter for veddemål i dag i de største ligaene, pluss norsk fotball. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar