Mye penger i VikingLotto-potten

Ingen fikk 6+1 eller 6 rette forrige onsdag. Dermed ble det heller ikke utbetalt noen første- eller andrepremie. I dag er det nye sjanser med cirka 56 millioner kroner i førstepremiepotten, ifølge Norsk Tippings nettsted

For å bli mangemillionær i Vikinglotto må du ha de seks hovedtallene pluss vikingtallet riktig.

Innleveringsfristen hos en kommisjonær eller på Norsk Tippings nettsted er klokken 18:00.

Grasrotandelen
Alle som spiller VikingLotto bør gi Grasrotandelen til et lag eller en forening. Mange gjør dette, men det er fortsatt veldig mange kunder hos det statlige selskapet som ikke har valgt ut en mottaker.

Mye av overskuddet i Norsk Tipping blir tildelt politikere for ulike vedtak. Vi kjenner dette mest som spillemidler, penger politikerne bruker for å kjøpe oppslutning ved valg. Mange politikere vil være uenige med meg i påstanden, men sannheten at pengene er grobunn for politiske vedtak, vedtak som former kultur- og idrettspolitikken i Norge.

Grasrotandelen er annerledes og mye bedre. I denne ordningen går fem prosent av spilleinnsatsen til et lag eller en organisasjon, bestemt av hver enkelt kunde. Mottakeren må være i Frivillighetsregisteret.

Grasrotandelen er penger direkte til samfunnsnyttige formål, til aktiviteter laget av mangfoldet av organisasjoner i Norge. Det finnes eksempel på misbruk av ordningen, men misbruket ser ut til å være begrenset. En herlig ordning mange barn og ungdommer nyter godt av!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar