Vedder i Thailand

Skribenten ser ikke bort ifra at gjengen som satt i Scandibar i Pattaya trodde tusenvis av kroner rullet inn på konto, men skuffelsen ble stor da resultatene fra kampene på Norsk Tippings Oddsbombe ble offentliggjort via messanger.

Eller skuffelse og skuffelse; nordmenn i badebyen forventet sikkert ikke gevinst, men alle som leverer inn kuponger og foretar veddemål har alltid et håp om utbetaling av premie.

Én av mange fordeler med den teknologiske utviklingen og internett, er at det er mulig å sitte i Thailand og benytte seg av tjenestene til Norsk Tipping. For deler av gjengen som sitter i den veldig koselige baren Scandibar, er Oddsbomben og tippekupongen til Norsk Tipping populære tilbud.

Mens journalister ofte vinkler på nordmenns sexkjøp i Pattaya, er det ganske godt å vite at denne gjengen drikker øl og diskuterer fotball; eller blant annet fotball. I løpet av en dag i baren er det mange diskusjoner.

I Thailand er det meste av gambling forbudt og forbudet har gitt et gigantisk mørkt, illegalt marked. Nordmennene som bruker Norsk Tipping gjør ikke noe galt, ifølge loven. De er turister i smilets land og kan benytte kontoene hos Norsk Tipping. Internett, via PCer og mobiltelefoner, sørger for at den spilleglade gjengen får levert inn kuponger.

I skrivende stund nærmer klokken seg 16 i Pattaya. Skribenten ser ikke bort ifra at Otto er i gang med å planlegge innlevering av tippekupongen til lørdag. Planlegging som kan finne sted i en hyggelig bar der øl og diskusjoner er viktige ingredienser.

Lykke til! Måtte dere snart få inn en fulltreffer som gir masse penger i premie.

Spill beriker liv, enkelt og greit. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar