Mener veddemål om at Jonas Gahr Støre blir statsminister, kan være et godt veddemål

Studio 2 er et program som sendes på NRK P2 om ettermiddagen. En av gjestene i dagens program var skribent Jan Arild Snoen, en liberaler som skriver godt for Minerva. Temaet i dag var politisk gambling.

Det er herlig at den statlige institusjonen lager redaksjonelle innslag om gambling på utenlandske selskap, ettersom politikerne har vedtatt et såkalt monopol til Norsk Tipping. I dagens program fikk lytterne vite mye om gambling, spesielt veddemål om politiske hendelser. Snoen mener oddsen er kunnskapskonkurranse. Han bruker selv veddemål til å få større innblikk i politikk. Han sammenlignet veddemål om politikk med fotball.

Jan Arild Snoen har tidligere enn fortid som Høyre-medlem. Akkurat som denne skribenten mener Snoen at Høyre og regjeringen er for like opposisjonen på Stortinget. Han har i tillegg skrevet gode artikler som er kritiske til Kristelig Folkeparti, partiet som deler «seng» med regjeringen.

Avslutningsvis i det svært interessante innslaget, kom Snoen med et tips. Jonas Gahr Støre som ny statsminister i Norge etter valget til 1,40 i odds, er et godt veddemål. Det sa Jan Arild Snoen i Studio 2 på NRK P2. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar