Kan gjette seg til en Liverpool-tur

Første del av den siste ligarunden i Premier League var veldig, veldig, veldig spennende. Ikke noe særlig for dem med dårlig hjerte. Tidlig i andre omgang ble plasseringene klare for topplagene i Premier League. Dermed ble nervøsitet gjort om til jubel og god stemning i løpet av få minutt i 2. omgang for en god del supportere.

I Nordkapp arrangerer Uteliv i Nordkapp og Nordkapp Premier League Supporter´s tippekonkurranse gjennom hele sesongen. Medlemmene kan tippe sluttresultat i utvalgte kamper og den deltakeren med flest riktige sluttresultat, vinner tur til England. Et flott konsept flere supportermiljø bør gjennomføre.

Mens et par av dem som kjemper i toppen i konkurransen er i Liverpool i helgen, benyttet Ole-Johnny Fagerslett Karlsen anledningen og overtok ledelsen i tippekonkurransen. To runder før avslutningen, er det Fagerslett Karlsen som ligger best an til å vinne England-turen.

Før de to siste konkurransekampene har Fagerslett Karlsen fire riktige sluttresultat. Jul Henriksen og Alexander Eliassen har tre riktige resultat hver.

Uteliv i Nordkapp bruker bra med penger for at gjester i Nordkapp skal kunne se fotball på pub. Uten at jeg har sjekket den nøyaktige summen for 2017, ligger beløpet på godt over 100 000 kroner. Mye penger ja, men tilbudet gjør at fotballsupportere i Nordkapp har et godt tilbud med kamper på tv og veddemål i forbindelse med kampene.

Det har blitt gjennomført 40 konkurransekamper sesongen 2016/2017. Det gjenstår to kamper, Europa League-finalen og FA Cup-finalen.

Alt om tippekonkurransen, på nettstedet til Nordkapp Premier League Supporter´s

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar