El Clásico

I kveld blir det sendt kunst på tv, kunst av høy kvalitet. Det er klart for El Clásico, kamp mellom Real Madrid og Barcelona.

El Clasico i Spania er kampen mellom Real Madrid og FC Barcelona. Det er stor rivalisering mellom de to klubbene som er Spanias beste fotballklubber. Det er klubbene som har de største stjernene i Europa, og fulle tribuner når det er kamp i ligaen, Copa del Rey, Supercopa de España og Champions League. Kveldens kamp er et ligaoppgjør.

Det er en innholdsrik og god fotballmeny i dag med eliteseriefotball, kamper i Premier League, FA Cup, Bundesliga, Serie A og Ligue 1, for å nevne noe av det som står på programmet. Selv oppgjøret mellom Arsenal og Man City i FA Cupen havner i skyggen av det som skjer i Spania i kveld. Det sier ganske mye om hvor stort El Clásico er for veldig mange fotballsupportere.

Det er avspark klokken 20:45 på Viasat Fotball (Viaplay). Hvis jeg var deg, selv om du ikke er interessert i fotball, ville jeg sett kampen. Jeg ville satt inn 100 kroner hos et internasjonalt spilleselskap. Er du ny kunde tilbyr mange av selskapene en velkomstbonus. Pengene kan du putte på et veddemål i forbindelse med kampen. 100 kroner i innskudd kan plutselig bli et par tusen kroner hvis du er dyktig og har flaks. Det kryr av valgmuligheter på oddsen i forbindelse med El Clásico.

Søndag formiddag var oddsen slik hos en del selskap for hjemmeseier, uavgjort, borteseier:
Norsk Tipping: 2,00 – 3,70 – 2,95.
Betsson: 2,12 – 3,90 – 3,05.
Expekt: 2,10 – 3,80 – 3,15.
Comeon: 2,10 – 3,85 – 3,15.
Coolbet: 2,19 – 3,95 – 3,10.
Unibet: 2,10 – 4,00 – 3,20.

Og ja; jeg tror Barcelona vinner! Oddsen beriker livet. Ikke spill for mer penger enn du har råd til å tape!
(Foto: Viasat.no) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar