Asle Heramb tjente penger på Barcelona for én måned siden

For én måned siden fikk verden oppleve en forestilling vi sent glemmer på Camp Nou. I et høydramatisk oppgjør mot PSG pirket Sergi Roberto inn Barcelonas sjette mål like før dommeren blåste av kampen, og det spanske laget kvalifiserte seg for kvartfinalen i Champions League. Utgangspunktet foran kampen på Camp Nou var elendig. PSG ledet 4-0.

Det Barcelona gjorde på hjemmebane før påske var magisk. Min kompis, Asle Heramb, trodde på magien og hadde før avspark satset penger på oddsen om at Barcelona skulle kvalifisere seg for kvartfinalen i turneringen. Unge, lovende Heramb tjente penger på kampen!

I kveld skal Barcelona ut i en ny dramatisk kamp i Champions League. Utgangspunktet er nesten like dårlig som for én måned siden. Juventus leder 3-0 etter en fantastisk hjemmekamp i Italia. Defensivt er Juventus i en helt annen klasse enn PSG, og oppgaven for det spanske laget kan bli umulig i kveld.

Fotball er fotball, og Barcelona har klart det umulige tidligere.

Norsk Tipping og Expekt.com har 1,45 på Barcelona-seier, Comeon.com har 1,46 og Betsson.com har 1,49 i odds på spansk seier. For ordens skyld; det holder ikke med seier i kveld. Barcelona må knuse Juventus for å komme til semifinalen i Champions League.

Avspark klokken 20:45. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar