Sindre Andreassen, sønnen til Kjell Andressen, er rimelig misfornøyd med at Nordkapp Odds og Utvikling sløser med pengene

Sindre Andreassen er ikke imponert over innsatsen til Nordkapp Odds og Utvikling de siste månedene. Vi, Kjell Andreassen og Solvik, har spilt bort motbydelig mye penger på oddsen. Vi har bom, på bom, på bom. Av alle oddsspillerne i Norge må vi være blant de absolutt dårligste. Det er flaut at vi bommer så mye som vi har gjort.

Søndag var Sindre Andreassen med på møte i Nordkapp Odds og Utvikling. Han var slemmest med pappaen, selv om ordene helt sikkert gjaldt Solvik også. Som den gode liberalisten Solvik er, har jeg alltid gode og velfungerende forslag på lager.

Etter søndagens møte har Nordkapp Odds og Utvikling lagt om strategien på kuponger med de største innsatsene. Vi skal gjøre spillene enklere med mer ansvar til den enkelte. Vi skal fortsatt lage mindre kuponger for underholdningens skyld. Den nye strategien ser vellykket ut, selv om vi trenger relativt få skåringer i kampen Manchester United – Newcastle sent søndag kveld.

Jeg tror unge Andreassen var fornøyd med responsen under krisemøtet. De voksne foretar grep når det er nødvendig med kursendring.

Om Nordkapp Odds og Utvikling kommer til å gå konkurs? Nei, ikke i overskuelig framtid.

Spill gjør livet litt artigere!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar