Den private eiendomsretten burde vært et fag på skolen

Jeg er motstander av å fylle den skattefinansierte skolen med mer innhold enn nødvendig, men hvis jeg fikk putte inn ett nytt fag ville jeg valgt den private eiendomsretten. Respekten for privat eiendom er lav, den er for lav.

Tyveri er krenkelse av eiendomsretten. Med større respekt for privat eiendom ville kriminaliteten rast. Og ja, skatt er også tyveri. Så lenge politikerne stjeler er det vanskelig å få lovlydige borgere.

Jepp, dette er en bloggpost med rå liberalisme. Årsaken til denne varianten på dette nettstedet, er at to kvinner har blitt anklaget for grovt underslag. De stjal skrapelodd for til sammen 420 000 kroner, ifølge iFinnmark.

Galskap, rett og slett galskap!

1 kommentar:

  1. Hahahahaha et eget fag for eiendomsrett? Nå tror jeg du har fått Ayn Rand-overdose. Kan du komme med forslag til pensum? Det er da ikke mye å si om privat eiendomsrett: "Du skal ikke stjele", "Den som eier noe har full rett til å bestemme over det". Forøvrig er ikke den private eiendomsretten absolutt, og ikke bør den være det heller. Jeg liker å kunne gå rundt i skogen uavhengig av hvem som eier den...

    SvarSlett