Et møte mellom to tradisjonsrike klubber

Det er i Championship-sammenheng et møte mellom giganter og tradisjoner i dag. Aston Villa får besøk av Leeds i Birmingham. Comeon-ambassadør John Carew er Aston Villa-supporter, mens legendariske Helge Willy Tauselv fra Honningsvåg er Leeds-supporter. Leeds har forresten mange supportere i Norge, trolig på grunn av storhetstiden for en del tiår siden.

Vil du vite hvordan det er i en fotballklubb i Championship? Se Netflix-serien «Sunderland,Til I Die»! Rett og slett fantastisk!

Dagens Championship-kamp har avspark klokken 14:30. Du rekker fortsatt å sette penger kampen som Viasport 2 viser.

Utvalgte bookmakere med odds på hjemmeseier, uavgjort og borteseier:
Comeon: 2,45, 3,45, 2,85.
Betsson: 2,40, 3,45, 2,85.
Expekt: 2,44, 3,52, 2,91.
Coolbet: 2,55, 3,45, 2,80.
Bethard: 2,45, 3,50, 2,85.
Unibet: 2,45, 3,50, 2,90.
Nordicbet: 2,40, 3,45, 2,85.
Norsk Tipping: 2,25, 3,20, 2,65.

Ikke spill for mer penger enn du har råd til å tape!

Penger til Premier League-kampen
Du kan hvis du vil satse for eksempel 100 kroner på denne kampen og bruke en eventuell gevinst på Premier League-kampen mellom Everton og Tottenham klokken 17:00. Det er sånn skribenten vedder, det er sånn Solvik og Andreassen vedder, og det er sånn Solvik og baben vedder. Eller baben er ganske kjip når det gjelder veddemål, så vi oddser altfor sjelden sammen. Uansett er utgangspunktet alltid et lite innskudd og overskuddet blir hele tiden brukt mye på nye veddemål. Taper vi penger er det første innskuddet så lavt, at hvert tap er uproblematisk.

Vi bruker utenlandske aktører, rett og slett fordi de private aktørene er bedre enn den norske staten. Dessuten er det greit at politikerne ikke får for mye penger å rutte med.

Selv om norske myndigheter etter politiske vedtak misliker spilleselskapene med lisenser i utlandet, er det fullt lovlig å benytte selskapene. Politikerne misliker selskapene fordi de vil ha dine penger gjennom Norsk Tipping, et selskap eid av den norske staten. Ettersom du betaler skatt og en haug med avgifter til velferdsstaten, bør ingen føle forpliktelse til det statlige selskapet. Dine penger er allerede grobunn for vedtatte ordninger gjennom skattefinansierte budsjett. Er det noe norske politikere har nok av, er det penger. Har politikerne for lite penger, øker de skatter og avgifter. Derfor har Norge et høyt skatte- og avgiftsnivå, i tillegg til oljen som er dopet i økonomien. Hvis skribenten fikk bestemme ville norske politikere få langt mindre av dine penger!

Oddsen gjør fotballkamper ekstra morsomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar