Bodø/Glimt og Rosenborg i europacupen

Det er fantastiske valgmuligheter på oddsen i dag. Først og fremst på grunn av kampene i kvalifiseringsspillet til Europa League, og OBOS-ligaen.

To av de mest interessante kampene for norske supportere, er Bodø/Glimt - FK Kauno Zalgiris og Rosenborg – Breidablik. Kampen på Aspmyra begynner klokken 18:00, mens kampen på Lerkendal starter klokken 19:00.

Utvalgte bookmakere med odds på Bodø/Glimt-seier:

Comeon: 1,09.

Betsson: 1,10.

Expekt: 1,11.

Coolbet: 1,12.

Unibet: 1,10.

Nordicbet: 1,10.

Utvalgte bookmakere med odds på Rosenborg-seier:

Comeon: 1,17.

Betsson: 1,17.

Expekt: 1,20.

Coolbet: 1,22.

Unibet: 1,18.

Nordicbet: 1,17.

Det er lav odds på de norske klubbene. Skal du spille med et lite beløp kan det være smart å spille på noe annet enn ren seier til Bodø/Glimt og Rosenborg. Det er mange valgmuligheter i menyen hos kommersielle aktører.

Spill aldri for mer penger enn du har råd til å tape!

Lovlig

Selv om norske myndigheter konsekvent omtaler kommersielle bookmakere/spilleselskap som ulovlige aktører, driver de lovlig på lisenser fra mer liberale land enn Norge. Det er lovlig for norske borgere å benytte internasjonale aktører til hygge og underholdning.

Oddsen er uproblematisk for personer som spiller for små summer, og små summer gir også godt grunnlag for god underholdning. Norske politikere motarbeider kommersielle aktører fordi de ønsker at du skal bruke Norsk Tipping. Overskuddet til Norsk Tipping bruker politikere til mer eller mindre gode formål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar