Solvik og Andreassens prosjekt lever videre, og Ole Dyrstad har satt opp et regnestykke for duoen

Unge Solvik og Kjell Andreassen fra Honningsvåg spilte lørdag den andre kupongen etter nytt prinsipp. Vel prinsippet er ikke spesielt nytt ettersom jeg har spilt slik lenge, men det er nye tanker for oss som vi skal følge konsekvent til pengene er borte. Vi satset alle pengene, 1 575 kroner, på Manchester City-seier i bortekampen mot Fulham og Leeds (1,x) i hjemmekampen mot Millwall. City-kampen var grei skuring, mens kampen på Elland Road ble herlig pirrende. 1 575 kroner ble til 2 010 kroner, penger vi skal satse på ett eller to objekt med lav odds på søndag.

Regnestykket
Ole Dyrstad, tidligere LSK-spiller og lektor med tillegg, har laget et regnestykke for oss, ett regnestykket Andreassen ba om. Hvis du starter med 100 kroner og spiller kun på objekt med 1,10 i odds per gang, har du cirka 531 000 kroner etter 90 spill. Å holde seg i 90 spill uten tap er ufattelig vanskelig, men det er verdt et forsøk. I tillegg kommer spillerne opp i en del dilemma og problemstillinger underveis, nemlig når blir innsatsen for stor? Hvordan vil det føles å satse 20 000, 50 000 eller 100 0000 kroner på ett 1,10-objekt?

Solvik og Andreassen startet med 1 000 kroner, og våre kuponger har ligget høyere enn 1,10 i odds, men det har vært lavt utbytte per spill sammenlignet med det vi vanligvis spiller eller det vi spiller i tillegg til dette prosjektet.


Andre kuponger
Ser vi bort fra prosjektet har Solvik og Andreassen hatt en dårlig dag på oddsen. Vi har rett og slett hatt litt stang ut i dag, men skulle Vålerenga slå Mjøndalen og West Ham slå Everton, ramler det inn en del tusenlapper på spillekontoen hos Coolbet. Om jeg tror det skjer? Nei!

Oddsen gjør fotballkamper ekstra spennende!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar