Se for deg ei helt naken, solbrun dame……

I dag fikk jeg spørsmålet av én person som hadde lest på Twitter-profilen min: 
Hva er best av ei naken, smilende, solbrun dame med store pupper eller landskampen mellom Norge og Sverige? Jeg svarte landskampen, for fotballkampen på tirsdag kveld var porn. Herregud for en deilig kamp, spilt av et godt lag og et middels bra fotballag. Jeg ville ikke valgt bort tirsdagens opplevelse foran skjermen for noe i verden. Eller legalisering av narkotika, bort med verneplikt og dramatisk med skattelettelser, tenner meg. Jeg ville likevel beholdt mine vel 90 minutt foran skjermen.

Det er lenge siden en fotballkamp har gitt meg så mye spenning, spenning der små penger var i spill.

Jeg satte penger på uavgjort. Ja, jeg har ingen nasjonalistiske celler i kroppen. Hvis jeg bestemte ville landslag vært fremmedord. Norge, altså et middels godt fotballag, tok mot spillets gang ledelsen 2-0. Jeg var litt sånn, ja hva skal man si? Angret litt på at jeg puttet penger på uavgjort. Det ble 2-1 etter 70 minutt og jeg synes Sverige spilte godt. Sverige imponerte på Ullevaal! 86 minutt, 2-2. Oddsen var inne! Jeg dro rumpa opp av stolen, jublet, danset og sang. Herregud, for en fotballorgasme ett mål kan gi. Fem minutt etterpå kom nedturen, Sverige tok ledelsen 2-3. Jeg har sluttet med bannskap, men det var jævla nært at jeg utbrøt satan! Nei, nei; jeg gjorde det ikke. Jeg har som sagt sluttet med bannskap. Like før slutt var Ola Kamara høyest på en Corner og fastsatte sluttresultatet til 3-3. Ja jeg jublet, danset og sang. Oddsen var inne, og jeg går ut av landslagsperioden med et bittelite overskudd. Det er uvanlig, og det er like vakkert som ei naken, smilende, solbrun dame med store pupper. Nam!

Oddsen gjør fotballkamper ekstra spennende, og det er motbydelig at formyndere vil nekte meg denne gleden for mine penger!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar