En undervurdert toppkamp i Spania

Hadde det ikke vært for Alaves ville kampen trolig fått mye større oppmerksomhet, men Alaves er ganske liten klubb i La Liga-målestokk. Til tross for dette blir det toppkamp på Estadio de Mendizorroza i kveld når Atletico Madrid kommer på besøk.

Alaves har denne sesongen gjort det historisk godt med sin femteplass på tabellen, 12 poeng bak Atletico Madrid på 2. plass. Det er klart for toppkamp i La Liga mellom en klubb som har overprestert denne sesongen, og en gigant.

Strive viser oppgjøret, avspark klokken 20:45.

Utvalgte bookmakere med odds på hjemmeseier, uavgjort og borteseier:
Comeon: 5,30, 3,30, 1,76.
Betsson: 5,25, 3,35, 1,79.
Expekt: 5,50, 3,30, 1,81.
Coolbet: 5,33, 3,38, 1,83.
Unibet: 5,25, 3,40, 1,80.
Nordicbet: 5,25, 3,36, 1,79.
Norsk Tipping: 4,50, 3,00, 1,72.

Ikke spill for mer penger enn du har råd til å tape!

Solvik og Andreassen kranglet
Fredag kveld ble det høylytt diskusjon, nesten krangel, mellom unge Solvik og Kjell Andreassen fra Honningsvåg. Jeg ville ha Atletico Madrid med på oddsen, Andreassen ville vente på utfallet av de andre kampene før vi valgte dette spillet. Andreassen får det som oftest slik han vil når vi diskuterer.  

På grunn av at staten gjennom Norsk Tipping er dårlig på odds, bruker vi en internasjonal aktør; nemlig Coolbet.com. Coolbet har lisenser i land som er mer liberal enn norske formyndere.

Selv om norske myndigheter etter politiske vedtak misliker spilleselskapene med lisenser i utlandet, er det fullt lovlig å benytte selskapene. Politikerne misliker selskapene fordi de vil ha dine penger gjennom Norsk Tipping, et selskap eid av den norske staten. Ettersom du betaler skatt og en haug med avgifter til velferdsstaten, bør ingen føle forpliktelse til det statlige selskapet. Dine penger er allerede grobunn for vedtatte ordninger gjennom skattefinansierte budsjett. Er det noe norske politikere har nok av, er det penger. Hvis skribenten fikk bestemme ville norske politikere få langt mindre av dine penger!

Oddsen gjør fotballkamper ekstra spennende. Unge Solvik gleder seg til den spanske toppkampen på Estadio de Mendizorroza.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar