-Norge er den siste sovjetstat

2019 starter på best mulig måte, nemlig med fotball fra England. Det blir spilt tre Premier League-kamper i dag, pluss full runde i Championship.

Toppkampen i Championship blir spilt på Pride Park Stadium der Derby County tar imot Middlesbrough. Kun målforskjellen skiller lagene på tabellen med Middlesbrough på femteplass og Derby på sjetteplass. Viasport 2 viser oppgjøret klokken 16:00.

Utvalgte bookmakere med odds på hjemmeseier, uavgjort og borteseier:
Comeon: 2,25, 3,30, 3,30.
Betsson: 2,28, 3,20, 3,30.
Expekt: 2,31, 3,28, 3,40.
Coolbet: 2,36, 3,20, 3,30.
Unibet: 2,30, 3,25, 3,35.
Nordicbet: 2,30, 3,20, 3,30.
Norsk Tipping: 2,15, 3,00, 2,95.

Ikke spill for mer penger enn du har råd til å tape!

-Norge er den siste sovjetstat
I forbindelse med fusjonskonflikten mellom Telenor og Telia for snart 20 år siden, sa Bjørn Rosengren at Norge er den siste sovjetstat. Norske politikere var blodrøde for 20 år siden og er like røde i dag. Det er kun nyanser som skiller de største partiene. Vi har et rødt Arbeiderparti og vi har et rødt Høyre, noe spillpolitikken og bruk av skattefinansierte penger er eksempel på.  Ja skribenten kunne også nevnt de andre partiene, men ettersom alle er like holder det å nevne Arbeiderpartiet og Høyre.

Sverige er det siste eksemplet på at private bookmakere er ufarlige. I dag er den første dagen med ny spillpolitikk i Sverige. I Norge holder politikerne fast på proteksjonismen der Norsk Tipping har såkalt monopol. Monopolet fungerer som alle vet kun på papiret.

Innenfor oddsen er den norske staten eller Norsk Tipping blant de dårligste på absolutt alt, fra lavest odds til valgmuligheter. Å bruke Norsk Tipping til fotballveddemål gjennom oddsen, er ganske dumt.

Selv om norske myndigheter etter politiske vedtak misliker spilleselskapene med lisenser i utlandet, er det fullt lovlig å benytte selskapene. Politikerne misliker selskapene fordi de vil ha dine penger gjennom Norsk Tipping, et selskap eid av den norske staten. Stort overskudd i det statlige selskapet betyr at politikerne kan kjøpe seg oppslutning gjennom spillemidlene. Systemet minner mistenkelig mye om korrupsjon, et system som har bred oppslutning på Stortinget. Kun FrP og Venstre av de store partiene ønsker en ny og moderne spillpolitikk i tråd med politikken Sverige tok i bruk i dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar