kEiiNO og Chris Medina er oddsfavoritter i Melodi Grand Prix

Artistene i årets norske Melodi Grand Prix er klare, og mange har høye forhåpninger til den fordums internasjonale stjernen Chris Medina. På oddsen er kEiiNO favoritter akkurat nå.

--Chris Medina er uten tvil det største artist-navnet i årets utgave av Melodi Grand Prix. Låten «We Try» er imidlertid ikke den mest lovende låten, om vi skal tro våre musikkeksperter som setter oddsen. Det sier Steffen Løvholen, PR manager i Unibet, i en pressemelding.

--Vår favoritt er det norsk-samiske samarbeidsprosjektet kEiiNOs «Spirit in The Sky», som anslås å ha 21 prosent sjanse til å vinne. Den har en spesiell klang og et sound som kan nå langt, Chris Medinas «We Try» følger hakk i hæl, og vi anslår akkurat nå 19 prosent vinnersjanse. Da er den skyhøye kjendisfaktoren til Chris Medina tatt med i beregningen, sier Løvholen.

Bak de to favorittene er det enda jevnere, men oddsen kan forandre seg fort.
--Bak Medina og kEiiNO er det hele tre som har drøyt ni prosent vinnersjanse; Adrian Jørgensen, Hank von Hell og MGP-traveren Kjetil Mørland. med helt lik odds. Dette er oddsen satt av våre eksperter. Hva tipperne mener vil definitivt påvirke oddsen fremover, sier Løvholen.

Melodi Grand Prix blir uten tvil artigere gjennom spill på oddsen. Ikke bruk mer penger enn du har råd til å tape!

Odds på vinner av Melodi Grand Prix fra Unibet:
kEiiNO: 3,50
Chris Medina: 4,00
Adrian Jørgensen: 8,00
Hank von Hell: 8,00
Kjetil Mørland: 8,00
Erlend Bratland: 10,00
Carina Dahl: 12,00
D’Sound: 12,00
Ingrid Berg Mehus: 12,00
Anna-Lisa Kumoji: 15,00

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar