For lav odds på Liverpool

Oddsen på Liverpool-seier er for lav til at det er fristende å sette penger på hjemmeseier i dagens toppkamp i Premier League.

Klokken 18:30 blåser dommer Michael Oliver i gang kampen mellom Liverpool og Arsenal på Anfield, en kamp TV 2 Sport Premium viser. Det blir et oppgjør mellom to av de beste lagene. Liverpool har vært fantastisk god og leder Premier League. Arsenal ligger på femteplass, 13 poeng bak Liverpool. Tabellplasseringene gjør Liverpool til favoritt hos bookmakerne, men oddsen kunne med fordelt vært høyere. Det er ikke så stor forskjell på lagene som oddsen indikerer.

Utvalgte bookmakere med odds på hjemmeseier, uavgjort og borteseier:
Comeon: 1,44, 4,85, 7,25.
Betsson: 1,45, 5,00, 7,60.
Expekt: 1,46, 4,92, 7,60.
Coolbet: 1,47, 5,05, 8,20.
Unibet: 1,45, 5,00, 7,45.
Nordicbet: 1,45, 5,00, 7,60.
Bethard: 1,43, 4,80, 7,25.
Norsk Tipping: 1,37, 4,50, 6,10.

Ikke spill for mer penger enn du har råd til å tape!

Godt betalt
Det er godt betalt på Arsenal-seier i dag, eventuelt gardert x,2. Dersom jeg var noe annet enn Liverpool-supporter ville jeg satset penger, riktig nok et lavt beløp på Arsenal-seier. Ettersom jeg er Liverpool-supporter står jeg over. Eller tar Arsenal ledelsen vil oddsen øke mye på Liverpool-seier på liveoddsen og hjemmeseier blir med en gang fristende. Oddsen gjør fotballkampen ekstra spennende.

Har du aldri spilt på oddsen før, aldri benyttet et internasjonalt selskap? Sett inn litt penger hos et internasjonalt spilleselskap. Er du ny kunde tilbyr mange av selskapene en velkomstbonus. Pengene kan du putte på et veddemål i forbindelse med kampen eller noen av de andre kampene i dag. 100 kroner i innskudd kan plutselig bli et par tusen kroner hvis du er dyktig og har flaks. Det kryr av valgmuligheter på oddsen i forbindelse med kampen. En av fordelene med de internasjonale aktørene, er valgmulighetene de tilbyr.

Selv om norske myndigheter etter politiske vedtak misliker spilleselskapene med lisenser i utlandet, er det fullt lovlig å benytte selskapene. Politikerne misliker selskapene fordi de vil ha dine penger gjennom Norsk Tipping, et selskap eid av den norske staten. Ettersom du betaler skatt og en haug med avgifter til velferdsstaten, bør ingen føle forpliktelse til det statlige selskapet. Dine penger er allerede grobunn for vedtatte ordninger gjennom skattefinansierte budsjett. Er det noe norske politikere har nok av, er det penger. Har politikerne for lite penger, øker de skatter og avgifter. Derfor har Norge et høyt skatte- og avgiftsnivå, i tillegg til oljen som er dopet i økonomien. Hvis skribenten fikk bestemme ville norske politikere få langt mindre av dine penger!

Oddsen gjør fotballkamper ekstra interessante og i dag er Liverpool mot Arsenal ett av de største oppgjørene i oddsmenyen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar