Du sitter peise naken, skjeggete og er trøtt, og skal bruke «bankkort via Quantum». Nam!

Da har Solvik for første gang brukt «bankkort via Quantum» hos Comeon.com. Bortsett fra at jeg måtte bruke passet og kamera for å bevise at Solvik er Solvik, var dette en hyggelig opplevelse. Jeg var peise naken etter årets første snøbad på cirka 71 grader nord. Jeg fikk vist frem kroppene og pengene kom på konto. Nærmere prostitusjon har jeg aldri vært!

Den 1. juni 2010 innførte Norge et forbud mot pengetransaksjoner mellom norske banker og enhver form for utenlandske spillselskap, et forbud som krever at norske banker og kredittinstitusjoner stenger alle former for overføring til utenlandske konkurrenter av Norsk Tipping og Norsk Rikstoto. Spilleselskapene og samarbeidspartnere har utviklet løsningen som gjør at borgere får overført penger til spill, hygge og underholdning. «Bankkort via Quantum» er den siste utviklingen til Comeon.com sånn at kunder skal få kose seg med spill.

Norske politikere vil at du skal bruke Norsk Tipping, et selskap som gir politikerne enorm makt gjennom spillemidlene; altså overskuddet til det statlige selskapet. Du har også noen ytterst få som ønsker spillselskapene dit pepperen gror på grunn av problemspillerne. Jeg har en holdning at hvert enkelt menneske må få styre sitt eget liv. De som vil bruke penger på spill, må selvfølgelig få lov til det. Friheten til å velge bookmaker skal være tilstede for hver enkelt av oss.

Jeg bruker flere ulike spillselskap, både alene og gjennom Nordkapp Odds og Utvikling, men jeg elsker Comeon.com. La oss håpe «bankkort via Quantum» er løsningen på det illiberale betalingsforbudet norske politikere forsvarer for enhver pris. Og ja, jeg stiller gjerne opp peise naken og med passet en gang til. Det var jo litt artig.

Litt frihet er aldri nok!

1 kommentar:

  1. Frihet er aldri feil ! !
    Enig i synspunktet ditt om frihet til å ta personlige valg i livet...i dette tilfelle å velge bookmaker, staten ønsker jo monopol også på pengespill
    Men det bør da gjelde hvem jeg kjøper rusmidler/nytelsesmidler av også,
    Hvorfor kan jeg ikke kjøpe rødvin til maten der jeg handler; på nærbutikken?
    Neida, må til polet i byen. :( Når en polansatt spør om jeg trenger hjelp pleier jeg å svare; «Tjaa, trenger vel egentlig det, men så ender jeg alltid her på polet istedenfor» :D

    Morsomt innlegg du har skrevet forresten

    Mvh Michael Solvik Jacobsen

    SvarSlett