Spilleselskapene bør starte bank og be norske myndigheter reise til helv….

De største og mest seriøse spillselskapene i det norske uregulerte markedet bør gå sammen og starte bank i et land som tillater flyt av kapital på tvers av landegrenser. Med en finansinstitusjon som selskapene styrer kan de be norske myndigheter reise til helv….

Bankens uoffisielle hovedformål bør være å ta imot innskudd og føre innskuddene til de ulike spillselskapene som kundene benytter.

I helgen, spesielt på søndag, har det vært problematisk å overføre penger fra egen bankkonto til spillselskap. Kunder har fått satt inn penger, men ikke like enkelt som vanlig hos alle aktørene.

Den 1. juni 2010 innførte Norge et forbud mot pengetransaksjoner mellom norske banker og enhver form for utenlandske spillselskap, et forbud som krever at norske banker og kredittinstitusjoner stenger alle former for overføring til utenlandske konkurrenter av Norsk Tipping og Norsk Rikstoto. Spilleselskapene og samarbeidspartnere har utviklet løsningen som gjør at borgere får overført penger til spill, hygge og underholdning, men systemene går rundt det norske lovverket. I helgen har noen spillselskap slitt litt.

Forbudet vedtatt av Stortinget for ti år siden har ett formål, beskytte Norsk Tipping og Rikstoto mot konkurranse. Det er sosialisme og proteksjonisme av verste sårt. Det er ondskap satt i system!

Den viktigste oppgaven til politikerne bør være å beskytte den private eiendomsretten, beskytte rettigheter som betyr alt for din frihet. Norske politikere gjør det motsatte, blant annet i spillpolitikken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar