Sesongens første viktige fotballkamp for Premier League-lag: Community Shield mellom Arsenal – Liverpool. Nam!

Det er klart for Community Shield mellom Arsenal – Liverpool, en kamp på Wembley i ettermiddag klokken 17:30. Du kan se finalen mellom FA Cup-vinneren og ligavinneren på Viasat 4. Oddsen gjør finalen ekstra pirrende!

Begge klubben har i oppkjøringen til sesongen spilt treningskamper. Vennskapskamper kan aldri sammenlignes med kamper som betyr noe i turneringssammenheng.

Utvalgte bookmakere med odds på 1, x og 2:

Comeon: 4,85, 4,20, 1,64.

Betsson: 4,75, 4,50, 1,66.

Expekt: 4,93, 4,25, 1,66.

Coolbet: 4,96, 4,18, 1,70.

Unibet: 5,05, 4,25, 1,66.

Nordicbet: 4,75, 4,30, 1,66.

Spill aldri for mer penger enn du har råd til å tape!

Få deg en konto

Fotballsesongen i mange land er i ferd med å starte opp, noe Community Shield er et bevis på. Du bør registrere deg hos en kommersiell bookmaker i det uregulerte nasjonale markedet og spille med jevne mellomrom. Spill for små beløp og bruk gevinster til nye veddemål!

Å spille på oddsen er ufarlig. Eller sagt på en annen måte: Når staten kan tilby spill gjennom Norsk Tipping bør private aktører kunne gjøre det samme.

Er du ny kunde tilbyr mange av bookmakerne bonus. Med flaks og dyktighet kan 100 kroner i dag bli til et par tusen kroner. Nam!

Sosialdemokratiske politikere, uansett om de har røde eller blåe slips, ønsker mest mulig penger gjennom Norsk Tipping, et selskap eid av den norske staten. Det er gjennom overskuddet til Norsk Tipping politikerne styrer mye av idrett og kultur. Ettersom du betaler skatt og en haug med avgifter til velferdsstaten, bør ingen føle forpliktelse til det statlige selskapet. Dine penger er allerede grobunn for vedtatte ordninger gjennom skattefinansierte budsjett. Er det noe norske politikere har nok av, er det penger gjennom en oljedopet økonomi.

Det er det politiske forsvaret av Norsk Tipping som er årsaken til den norske spillpolitikken, en motbydelig proteksjonistisk politikk.

En liberal spillpolitikk er god spillpolitikk og politikken blir aldri for liberal!

Litt frihet er aldri nok!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar