Betalingsforbudet stimulerer til svart økonomi

Ettersom Norge har et forbud mot pengetransaksjoner mellom norske banker og enhver form for utenlandske spillselskap, oppmuntrer politikerne til svart økonomi. Forbudet er ideologisk galskap, men det er også politikk for en tid uten globalisering og teknologiske løsninger.

Spillselskapene i det uregulerte nasjonale markedet har utviklet løsninger som sørget for at spillere får gjort innskudd og uttak. Noen av uttakene blir gjort på internasjonale løsninger, eller nettbanker uten kontakt med myndighetene. Gjennom disse appene er det mulig å tjene/bruke penger uten norske myndigheters kontroll. Personer som bruker disse appene tilknyttet spilleselskapene kan operere med i alle fall to økonomier, en legal og en illegal økonomi satt opp mot norsk lovverk. Norsk spillpolitikk er galskap satt i system!

Betalingsforbudet er et forbud som krever at norske banker og kredittinstitusjoner stenger alle former for overføring til utenlandske konkurrenter av Norsk Tipping og Norsk Rikstoto. Forbudet trådte i kraft 1. juni 2010 og har vært fiaskopolitikk vedtatt av Stortinget, støttet av både den rødgrønne regjeringen og den såkalte borgerlige regjeringen.

En liberal spillpolitikk er god spillpolitikk og politikken blir aldri for liberal!

1 kommentar: