Ny ansatt i Spillavhengighet Norge

For Spillavhengighet Norge er det viktig med oppmerksomhet om dumme valg mennesker foretar seg. Å ja, det å spille bort for mye penger er dumt. Det liberalister regner som et problem for den enkelte, regner Spillavhengighet Norge som et samfunnsproblem. Tallene fra Hjelpelinjen for spilleavhengige, en hjelpelinje staten markedsfører, er lave, veldig lave.

Fokus på det negative med spill er en del av forretningsideen til Spillavhengighet Norge. Dette nettstedet fokuserer i stor grad på det positive, og hygge og underholdning er positivt.

Nå har Spillavhengighet Norge ansatt Amanda Adelaide Molvik gjennom midler organisasjonen har fått fra Stiftelsen DAM og Gjensidige-stiftelsen. Adelaide Molvik har erfaring fra Røde Kors Ungdom og Stine Sofies Stiftelse. Hennes hovedoppgaver vil være å betjene kontakttelefonen og oppfølging, ifølge nettstedet til Spillavhengighet Norge

2 kommentarer:

  1. Bra at noen hjelper mennesker som har gjort irrasjonelle valg. Det er jo noe vi mennesker gjør ganske ofte. Derfor funker ikke klassisk liberalisme.

    SvarSlett
  2. Fungerer et system der politikere tar valg og beslutninger på vegne av befolkningen. Er enerettsmodellen vellykket, er krigen mot narkotika en suksess og er det rasjonelt med en oljedopet økonomi? Det er spørsmål alle og enhver bruke tid på.

    Norge er i en heldig situasjon på grunn av en oljedopet økonomi, at politikere kan ta større ansvar gjennom skattefinansierte budsjett. Slik vil det ikke være i all evighet.

    SvarSlett